header4.jpg header2.jpg header3.jpg header5.jpg

Kraamzorgpraktijk Purmerend is opgericht in samenwerking met Kraamzorg Langedijk. Een persoonlijke benadering staat voorop. Je kunt 24 uur per dag, zeven dagen in de week contact met ons opnemen, wij zijn altijd bereikbaar. Heb je vragen, de deur staat voor je open. 

Alle kraamverzorgsters die via Kraamzorgpraktijk Purmerend werken hebben een gedegen, professionele opleiding gevolgd en bieden kraamzorg met veel passie voor het vak. Onze kraampraktijk heeft een unieke aanpak; wij garanderen dat je één kraamverzorgster in huis krijgt tijdens je hele kraamperiode. Daarmee bieden we je rust en vertrouwen. De kraamverzorgster richt zich in het bijzonder op de zorg voor moeder en baby. Daarnaast neemt de kraamverzorgster de zorg voor de ander gezinsleden en zorg voor de dagelijkse huishouding op zich. Zo kunt u samen met je gezin optimaal genieten van de kraamtijd.

De feitelijke taak van Kraamzorgpraktijk Purmerend is die van bemiddelaar. Dit betekent dat wij de organisatie rondom de kraaminvulling voor onze rekening nemen en de kraamverzorgster de uitvoering van de kraamzorg op zich neemt. Kraamzorg Langedijk heeft contracten met diverse verzekeraars. Het is dus voor een ieder mogelijk om gebruik te maken van onze diensten. Je kunt ons 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer: 0299-82 09 95. Voor vragen of aanmelding kun je tijdens werkdagen bellen van 9.00 uur tot 15.00 uur.

Het team

DSC 0593 kopie

Created by: Babybladen.nl